Bio peel

𝕊ℙ𝔸 𝔹𝕚𝕠 ℙ𝕖𝕖𝕝

Een bio peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid word aangebracht. De kruiden en maritiemextracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. In de bio peel van Salonnepro zit géén waterstofperoxide. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan.

 

𝔹𝕚𝕠 ℙ𝕖𝕖𝕝𝕚𝕟𝕘 𝕥𝕣𝕖𝕒𝕥𝕞𝕖𝕟𝕥 € 55,-
Oppervlakte reiniging, onzuiverheden verwijderen , biopeel, aangepast masker, oil Elixer en spf. 50+

 

Waarom een biopeel?
Omdat de bio peel zich met name richt op de basaalcellenlaag, hier liggen de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen. Wanneer de productie van nieuwe huidcellen afneemt word de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag (en dus de stamcellen) in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er rood, dof en vaal uitzien, en soms ook een onrustig huidoppervlak. De bio peel verzadigt de basaalcellenlaag met tientallen aminozuren, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Door de intensieve voeding worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Dit resulteert in meer en gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit. De spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking.

Voor intensieve resultaten word aangeraden om meerdere bio peel behandelingen in een kuur te ondergaan van 3 behandelingen. Behandeling om de 2 weken. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

 

Kuur vanaf 3x € 50,- per behandeling

Wat kan men bereiken met de Bio peel:
*Fijnere poriënstructuur
*Gladdere huid, gladstrijken van de lijntjes
*Verhelderen van hyperpigmentatie
*verbeteren van het acné huidbeeld
*Kalmeren van een onrustige huid
*Intens opfrissen van een doffe vale huid